Vlad Musteață de la North Bucharest Investments: O nouă etapă în piața imobiliară din București și Ilfov

Chiar și în ciuda schimbărilor economice recente, Vlad Musteață de la North Bucharest Investments vorbește despre o nouă eră în piața imobiliară din București și Ilfov. Am văzut o creștere a tranzacțiilor de vile și apartamente la începutul anului 2024, ceea ce demonstrează clar vitalitatea sectorului. Piața a înregistrat o creștere în ciuda unor obstacole, cum ar fi ajustările fiscale. Vânzările de locuințe în București au crescut cu 9%, iar în Ilfov cu 75%.

Observam că cererea de locuințe noi este mai mare decât oferta, ceea ce a dus cumpărătorilor să se concentreze pe proprietățile existente. Compania North Bucharest Investments a beneficiat de această situație și a reușit să-și valorifice colecția de vile bine amplasate și de înaltă calitate. Contrar așteptărilor, dinamica pieței nu a fost afectată negativ de creșterea TVA.

North Bucharest Investments, condusă de Vlad Musteață, îi încurajează pe partenerii de afaceri, investitorii și potențialii cumpărători să ia în considerare varietatea de proprietăți pe care le deține. Investiția în imobiliare este o decizie strategică inteligentă atunci când cererea depășește oferta. Compania oferă vile care se potrivesc nevoilor pieței actuale și viitoare, poziționându-se ca lider în acest domeniu.

Acum este momentul potrivit pentru a cumpăra sau a investi într-o vilă, iar North Bucharest Investments oferă o gamă largă de opțiuni premium. Transformând provocările pieței în oportunități reale, suntem convinși că putem oferi soluții personalizate pentru fiecare client.