Vă invităm să faceți parte din povestea noastră și să vă simțiți cu adevărat "Acasă" la My Place.

MyPlace – construim comunități de vis în Pipera

Inovație și calitate – stâlpii de rezistență ai brandului MyPlace

Suntem mândri să vă prezentăm o poveste de succes în lumea imobiliară din București. Am pornit în acest drum cu entuziasm și determinare, iar astăzi, proiectul nostru, My Place Residence este cu adevărat diferit în peisajul urban al Capitalei. Cu un focus puternic pe calitate și inovație, am adus la viață visul nostru de a construi locuințe de lux, unde oamenii să se simtă cu adevărat „Acasă”. Acesta este drumul nostru, iar astăzi, vă invităm să îl descoperiți.

Începuturile noastre

Am început această călătorie în lumea imobiliară cu un proiect îndrăzneț în Pipera 1, alături de alți dezvoltatori imobiliari. Secretul nostru? Învățarea continuă și decizii informate. Am crezut întotdeauna că succesul vine prin învățare și cercetare, așa că am căutat mereu să ne îmbogățim cunoștințele înainte de a lua orice decizie importantă. Cu fiecare cărămidă pusă la locul ei și cu fiecare etapă a proiectului Pipera 1, am adăugat nu doar structură și spații frumoase, ci și o bucată din visul nostru de a crea locuințe de calitate și comunități care să aducă fericirea în viețile oamenilor.

Rezistență în fața provocărilor

În anul 2019, am dat startul construcției primului nostru imobil. Cu mari speranțe și planuri mărețe, am intrat în acest proiect cu determinare. Cu toate acestea, destinul a avut un alt plan pentru noi – criza sanitară COVID-19 a lovit cu putere. Dar nu ne-am lăsat descurajați și am mers mai departe. Am depus eforturi neîncetate pentru a finaliza proiectul, iar rezultatele au fost pe măsură. Astăzi, suntem mândri să spunem că acest proiect a fost un succes și a fost apreciat de clienții noștri. În timpuri dificile flexibilitatea si adaptabilitatea sunt cheia supraviețuirii. Un plan de gestionare a riscurilor este mereu binevenit și cel mai important aspect pentru noi a fost să respectăm măsurile de siguranță pentru angajați și clienți.

Inspirați de frumusețea Coastei de Azur

Suntem pasionați de frumusețea Mediteranei și, în special, de cea a Coastei de Azur. Această dragoste pentru arhitectura lor ne-a inspirat în dezvoltarea proiectului nostru MY PLACE. Acesta este cel de-al doilea proiect rezidențial al nostru, un imobil boutique cu 85 de apartamente. Am adus un element de noutate în peisajul urban, cu detalii ornamentale din fier forjat pe fațadă și balcoane semicirculare. Am reușit să ieșim din tiparele construcțiilor rezidențiale și să oferim clienților noștri exact ceea ce își doreau – eleganță și bun gust.

Feels good to be home – confort și eleganță

Sloganul nostru, „FEELS GOOD TO BE HOME,” reflectă angajamentul nostru față de confortul locuințelor pe care le construim. Însă, am mers dincolo de asta. Ofertăm nu doar confort la domiciliu, ci și facilități de lux, am dorit ca fiecare rezident să se simtă ca într-un hotel de 5 stele atunci când intră în clădire. De aceea, am investit într-o recepție impunătoare, cu un parfum ambiental și flori naturale. Pentru noi, fiecare detaliu contează în crearea unui mediu în care oamenii să se simtă cu adevărat acasă. Ne place sa credem ca My Place nu este doar un loc unde locuiesti, ci un loc unde traiesti cu adevarat.

Calitatea este prioritatea noastră

La My Place Residence, calitatea este un principiu de bază. Am acordat o atenție deosebită materialelor folosite și modului în care sunt manipulate și puse în operă. Fie că vorbim de instalații electrice, termice sau sanitare, fie că vorbim de rezistență și structură, am investit în cele mai bune materiale și am fost mereu transparenți cu clienții noștri. Am publicat fotografii și video pe pagina noastră de Facebook pentru a le arăta călitatea și angajamentul nostru în timpul construcției.

O viziune mai mare

Visul nostru nu s-a oprit aici. Am decis să mergem mai departe și să construim My Place Residence North, cel de-al treilea proiect al nostru. Acesta este un proiect de anvergură, într-un cartier nou, dintr-o zonă în plină dezvoltare, tot în Pipera. Credem cu tărie că cele mai importante trei elemente în imobiliare sunt: 1. LOCATIA, 2. LOCATIA, 3. LOCATIA. Și tocmai de aceea am ales acest loc minunat pentru viitorul nostru proiect.

Continuăm să construim

Și nu ne oprim aici. Avem în plan My Place 57, un rezidențial boutique cu aceeași arhitectură Art Deco, în apropiere de Iancu Nicolae. Pentru noi, copiii au fost întotdeauna o prioritate, atât în familie, cât și în afacerile noastre. De aceea, am acordat o importanță deosebită creării unui spațiu de joacă special în proiectele noastre. Suntem dedicați unui stil de viață sănătos, care include sport și o comunitate frumoasă.

Cu fiecare proiect, aducem ceva nou și special în peisajul imobiliar din București. Suntem mândri de ceea ce am realizat și suntem gata să construim împreună viitorul. La My Place, am învățat că dezvoltarea imobiliară nu este doar despre construirea de clădiri, ci și despre crearea de locuri unde oamenii se simt cu adevărat acasă. Cu fiecare proiect, am evoluat și am adus un strop de frumusețe și confort în viața oamenilor din Pipera. Astfel, ne continuăm misiunea de a transforma visele în realitate și de a construi comunități de vis. Vă invităm să faceți parte din povestea noastră și să vă simțiți cu adevărat „Acasă” la My Place.