Firma de contabilitate Contab Secure Solutions iti pune afacerea pe roti!

Firma de contabilitate Contab Secure Solutions îți pune afacerea pe roți!

Dacă visezi să îți deschizi propria afacere, dar nu știi de unde să începi, ai nevoie de un partener de încredere care să te ajute să îți transformi visul în realitate.

Firma de contabilitate Contab Secure Solutions este soluția ideală pentru tine.

Contab Secure Solutions este o firmă de contabilitate financiară completă pentru firme și asociații de proprietari, membră a CECCAR, compusă din contabili din Bucuresti, care îți oferă servicii personalizate și adaptate nevoilor tale, precum și consultanță și asistență permanentă.

Astăzi îți vom arăta cum să dezvolți o afacere de succes, apelând la serviciile oferite de această firmă contabilă.

Cum să începi o afacere

Pentru a începe o afacere, trebuie să urmezi câțiva pași esențiali.

În toți acești pași, rolul firmei de contabilitate Contab Secure Solutions este crucial, deoarece îți oferă servicii de infiintare a firmei SRL, consultanță fiscală și juridică, evidență contabilă, raportare financiară, etc.:

 • Alege o idee de afacere care să îți placă, să îți folosească abilitățile și să răspundă unei nevoi din piață.

 • Realizează un plan de afaceri care să îți clarifice obiectivele, strategia, resursele, costurile și riscurile afacerii tale.

 • Înregistrează firma la Registrul Comerțului, alegând forma juridică potrivită (SRL, PFA, II, etc.), denumirea, domeniul de activitate, sediul și capitalul social.

 • Obține autorizațiile și licențele necesare pentru a funcționa legal, în funcție de specificul afacerii tale (autorizație sanitară, de mediu, de securitate la incendiu, etc.).

 • Alege o locație pentru afacerea ta, care să fie accesibilă, vizibilă și adecvată nevoilor tale de spațiu și utilități.

 • Angajează personal calificat și motivat, care să îți susțină viziunea și să îți aducă valoare afacerii.

Astfel, te poți baza pe experiența și profesionalismul echipei Contab Secure Solutions, care îți va ușura sarcinile administrative și îți va asigura conformitatea cu legislația în vigoare.

Cum să dezvolți o afacere cu ajutorul contabililor din Bucuresti

După ce ai început o afacere, următorul pas este să o dezvolți și să o faci profitabilă. Pentru asta, trebuie să aplici câteva strategii și sfaturi, cum ar fi:

 • Cunoaște-ți piața și clienții, făcând cercetări de piață – vezi peste 50 de idei de afaceri, analizând feedback-ul și comportamentul clienților, segmentând piața și identificând nișe de piață.

 • Analizează-ți concurența, observând punctele lor forte și slabe, strategiile lor de marketing și preț, avantajele lor competitive și oportunitățile pe care le poți exploata.

 • Diversifică-ți oferta, adăugând noi produse sau servicii, îmbunătățind calitatea și designul celor existente, oferind garanții și servicii post-vânzare, creând pachete și promoții atractive.

 • Investește în marketing și promovare, folosind canale online și offline, cum ar fi site-ul, rețelele de socializare, blogul, newsletterul, flyerele, afișele, reclamele TV sau radio, etc.

 • Inovează și adaptează-te la schimbări, urmărind tendințele și tehnologiile din domeniul tău, testând noi idei și soluții, fiind flexibil și receptiv la feedback.

În toate aceste strategii, avantajele pe care ți le aduce firma de contabilitate Contab Secure Solutions sunt foarte importante, deoarece îți oferă servicii de analiză financiară, care îți permit să îți monitorizezi performanța financiară, să îți optimizezi costurile și veniturile, să îți planifici bugetul și să îți iei decizii informate.

Cum te poate ajuta un contabil să îți începi afacerea

Un contabil este un aliat de nădejde pentru orice antreprenor care vrea să își înceapă afacerea. Un contabil îți poate oferi următoarele beneficii:

Te poate ajuta să:

– alegi forma juridică potrivită pentru afacerea ta, în funcție de nivelul de risc, de responsabilitate și de fiscalitate.

– să îți înregistreze firma la Registrul Comerțului, să îți deschizi contul bancar și să îți obții codul fiscal.

– organizeze evidența contabilă, să întocmească și să depună declarațiile fiscale, să calculeze impozitele și taxele, să elaboreze situațiile financiare, etc.

– îți gestionezi fluxul de numerar, să îți controlezi cheltuielile și încasările, să faci previziuni financiare, să îți asiguri lichiditatea și rentabilitatea.

– obții finanțare, să îți pregătești dosarul de creditare, să îți negociezi condițiile de credit, să îți alegi sursele de finanțare optime.

– reduci riscurile, să îți asiguri conformitatea cu legislația în vigoare, să îți previi și să îți soluționezi eventualele litigii fiscale, să îți protejezi afacerea de fraude și erori.

Toate aceste beneficii le poți obține dacă apelezi la firma de contabilitate Contab Secure Solutions, care îți pune la dispoziție o echipă de contabili profesioniști, membri ai CECCAR, care îți vor oferi servicii de calitate, la prețuri accesibile.

Servicii conexe oferite de Contab Secure Solutions

Pe lângă serviciile de contabilitate financiară, firma de contabilitate Contab Secure Solutions îți oferă și alte servicii conexe, care îți pot facilita gestionarea afacerii tale, cum ar fi:

 • Servicii de resurse umane și salarizare a personalului, care includ: întocmirea și modificarea contractelor de muncă, întocmirea și depunerea declarațiilor de salarii, întocmirea și transmiterea statelor de plată, calcularea și plata contribuțiilor sociale, etc.

 • Servicii de protectia muncii – SSM și PSI, care includ: evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională, elaborarea planurilor de prevenire și protecție, instruirea angajaților în domeniul securității și sănătății în muncă, asigurarea dotării cu echipamente de protecție, etc.

 • Servicii de administrare a asociațiilor de proprietari, care includ: întocmirea și actualizarea listei proprietarilor, întocmirea și distribuirea chitanțelor de plată, întocmirea și depunerea declarațiilor fiscale, întocmirea și prezentarea situațiilor financiare, etc.

Toate aceste servicii sunt oferite de firma de contabilitate Contab Secure Solutions la cele mai accesibile tarife de pe piață, cu respectarea termenelor legale și a standardelor de calitate.

Concluzie

În concluzie, dacă vrei să îți pui afacerea pe picioare, contactează chiar acum firma de contabilitate Contab Secure Solutions, care îți oferă soluții personalizate și adaptate nevoilor tale, precum și consultanță și asistență permanentă.

Firma de contabilitate Contab Secure Solutions îți poate ajuta să îți înregistrezi firma, să îți organizezi evidența contabilă, să îți analizezi performanța financiară, să îți obții finanțare, să îți reduci riscurile, etc.

Nu mai aștepta, contactează acum contabilii Contab Secure Solutions și începe să-ți dezvolți afacerea cu succes!

 

Firma de contabilitate Contab Secure Solutions iti pune afacerea pe roti!
Firma de contabilitate Contab Secure Solutions iti pune afacerea pe roti!
Author: whitepress