Eko Group

Episodul 6 ❤️  Cum ajuta Eko Group: Transformarea Afacerii Hotelului lui Adam Q. cu Ajutorul Eko Group

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, succesul unei companii depinde adesea de capacitatea sa de a se adapta și de a inova. Adam Q., un antreprenor de succes din sectorul hotelier, a experimentat o creștere impresionantă a afacerii sale, cu o creștere a cifrei de afaceri cu peste 70% în mai puțin de două luni. Acest succes remarcabil se datorează în mare parte parteneriatului său strategic cu Eko Group, o companie care oferă o gamă largă de servicii de marketing și promovare. În acest interviu, vom explora cum Eko Group a jucat un rol crucial în această transformare, aducând noi clienți, furnizori și parteneri de afaceri, și cum serviciile lor inovatoare au contribuit la acest succes.

Jurnalist: Adam, felicitări pentru succesul remarcabil al afacerii tale. Poți să ne spui mai multe despre cum a contribuit Eko Group la această creștere impresionantă?

Adam Q.: Mulțumesc. Eko Group a fost un partener esențial în această călătorie. Prima lor contribuție majoră a fost publicarea și redactarea a peste 50 de advertoriale de presă online, cu costuri variind între 2000 și 10.000 de lei. Aceste advertoriale au fost publicate rapid, în maxim 48 de ore, și în doar 7 zile au ajuns pe primele trei pagini din Google.

Jurnalist: Cum a influențat aceasta afacerea ta?

Adam Q.: Aceste advertoriale au avut un impact enorm. Eko Group a automatizat postările pe rețelele sociale, cu linkuri către advertoriale și texte diferite, generând 450 de postări pe lună pe fiecare rețea și un total de 1800 de postări automate pe lună. Aceasta a îmbunătățit semnificativ indexarea în motoarele de căutare și a crescut vizibilitatea brandului nostru.

Jurnalist: Ai menționat și alte servicii oferite de Eko Group. Poți să ne dai mai multe detalii?

Adam Q.: Cu siguranță. Aplicația lor de aducere a lead-urilor calificate de pe LinkedIn a fost un alt factor cheie. Cu ajutorul inteligenței artificiale, am obținut rezultate cu 60% mai bune decât metodele tradiționale, în mai puțin de o săptămână. De asemenea, au crescut conștientizarea brandului prin montarea steagurilor pe stâlpii de iluminat din București și Ilfov, începând cu 25 și ajungând la 220 de steaguri în toate sectoarele orașului.

Jurnalist: Cum te-a ajutat aceasta în relațiile cu clienții și partenerii?

Adam Q.: povestește cu entuziasm despre experiența sa unică cu rețeaua digitală DOOH (Digital Out of Home) a Eko Group, subliniind impactul semnificativ pe care l-a avut această strategie de promovare asupra afacerii sale. Beneficiind de un discount generos de 50%,  a avut oportunitatea de a-și promova afacerea în peste 110 locații super premium, parte din rețeaua DOOH indoor a Eko Group.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, am putut să-mi prezint ofertele, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis afacerii mele să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestei campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre afacerea mea prin intermediul ecranelor DOOH.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing a afacerii mele. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, Iulia a putut să-și prezinte serviciile, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis afacerii să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestor campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre gradinita prin intermediul ecranelor DOOH. De asemenea, a remarcat o creștere a interesului pentru evenimentele organizate de gradinita, precum și o creștere a cererilor.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing al gradinitei Iuliei. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

A fost extraordinar. Am fost văzut în peste 110 locații super premium DOOH, indoor, cu un discount de 50% pentru clientul final. Acest lucru a crescut vizibilitatea și recunoașterea brandului, atrăgând atenția investitorilor, băncilor și business angelilor. Am obținut chiar și o linie de credit de 100.000 de euro de la o bancă renumită, care a fost impresionată de modul în care mi-am promovat serviciile.

Jurnalist: Ce sfat ai pentru alte companii care caută să-și crească afacerea?

Adam Q.: Recomand cu căldură Eko Group. Serviciile lor sunt excepționale și pot face diferența într-un timp foarte scurt. Datorită lor, am crescut vizibilitatea, numărul de clienți și parteneriatele solide. Ei chiar te ajută să fii vizibil și să obții finanțare mai ușor.

Acest interviu cu Adam Q. evidențiază puterea unui parteneriat strategic cu Eko Group în creșterea unei afaceri. Serviciile lor inovatoare și eficiente au transformat modul în care companiile pot atinge succesul într-un timp scurt. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă crește afacerea, de a atrage noi clienți și parteneri, și de a vă îmbunătăți vizibilitatea în mod semnificativ, Eko Group este soluția ideală. Cu o gamă largă de servicii personalizate pentru nevoile fiecărei companii, Eko Group vă poate ajuta să atingeți obiectivele dorite și să vă depășiți concurența. Nu ratați oportunitatea de a lucra cu o echipă de profesioniști care pot transforma viziunea dvs. în realitate. Contactați Eko Group astăzi și începeți călătoria spre succesul afacerii dvs.