De ce să alegi YooLearn pentru a preda cursuri live online

Dacă te afli în căutarea unei modalități flexibile de a-ți rotunji veniturile și de a împărtăși cunoștințele tale cu elevi din întreaga țară, YooLearn este platforma perfectă pentru tine. Aici poți preda curs de dezvoltare personala sau chiar materii școlare.

Prima etapă către succesul în predarea online pe YooLearn este să-ți creezi un profil pe platformă. Este ușor să te înscrii, iar în doar câțiva pași simpli, vei fi pregătit să începi să predai lecții live. Completează-ți profilul cu o descriere convingătoare a experienței tale și a materiilor pe care le poți preda.

După ce ai creat profilul pe această platforma meditatii online, elevii vor avea posibilitatea să-ți selecteze profilul, iar tu vei primi notificări atunci când un cursant dorește să participe la lecțiile tale. Alege intervalul orar în care ești disponibil să susții cursuri online și creează o sesiune la care să poți să-ți adaugi cursanții.

De ce să alegi YooLearn? – Beneficii și oportunități

 • Venituri legale și constante
 • Flexibilitate
 • Impact pozitiv asupra vieților elevilor
 • Setarea propriilor prețuri
 • Creștere rapidă a veniturilor

Cu YooLearn, vei încasa venituri legal, simplu și constant doar prin predarea de lectii online. Poți să stabilești prețul unei ore de curs, având control asupra veniturilor tale. Poți să predai de oriunde te-ai afla – fie că ești la munte, la mare sau confortabil de acasă, din sufragerie. Acest nivel de flexibilitate îți oferă posibilitatea de a-ți gestiona programul conform propriilor preferințe și nevoi.

Prin intermediul platformei online, ai oportunitatea de a influența viețile mai multor elevi. Muncești o singură dată și ajuti zeci de elevi să-și îmbunătățească cunoștințele și performanțele școlare. Pe YooLearn, tu decizi prețul unei ore de curs. Ai libertatea de a stabili tarifele care reflectă valoarea experienței și a cunoștințelor tale.

Prin dedicare, prin predarea de cursuri online, poți obține un venit suplimentar care crește rapid, de la săptămână la săptămână.

Ce poți preda pe YooLearn?

Oricare ar fi domeniul în care tu excelezi, pe YooLearn poți preda orice materie pe care o stăpânești. Dacă te gândești la un curs care nu se regăsește în lista existentă, YooLearn îți oferă posibilitatea să îl adaugi, extinzând astfel gama de subiecte pe care le poți acoperi. Iată câteva exemple de cursuri:

Materii școlareMaterii recreaționaleMaterii dezvoltare personală
Limba FrancezăPicturăPHP
Limba EnglezăDesenAntreprenoriat
MatematicăChitarăCoaching
InformaticăPianInteligență emoțională
PsihologieBrain trainingTime management
BiologieCobzăEducație financiară

Pentru a începe aventura predării online pe YooLearn, ai nevoie doar de următoarele:

 1. Un computer cu acces la internet stabil.
 2. Dorința de a deveni antreprenor în domeniul predării online.
 3. Experiență, empatie și răbdare în interacțiunea cu elevii.
 4. Câteva ore libere pe săptămână pentru a susține lecțiile online.
 5. Un profil atrăgător și o descriere bogată a expertizei tale.
 6. Dorința de a-ți rotunji veniturile și de a experimenta un nou stil de predare.

De ce YooLearn este alegerea potrivită pentru tine?

YooLearn oferă condițiile tehnice necesare pentru a ajunge la sute de elevi din întreaga țară. Educația online îți crește notorietatea la nivel național. Ai acces la feedback, rapoarte și notificări despre activitatea ta, oferindu-ți posibilitatea de a-ți îmbunătăți constant prestația și de a oferi o experiență de învățare optimă cursanților tăi.

Pe YooLearn, un profesor nu este evaluat după locație sau ani de prezență în învățământ. Cu ajutorul „ghidului profesorului”, ai șansa de a construi un profil de succes și de a primi notificări de la cei care se înscriu pentru cursurile tale.

Dacă ești pregătit să începi să predai, în foarte scurt timp îți vom activa profilul pe YooLearn. Ai acces la suport tehnic, poți stabili prețul unei ore de meditație, iar elevii te vor găsi cu ușurință pe platformă.

Importanța în evoluția profesională a cadrelor didactice

Lărgirea orizonturilor de predare devine o necesitate imperativă pentru evoluția profesională a cadrelor didactice. Lumea se schimbă rapid, iar tehnologia joacă un rol central în această transformare. Prin lărgirea orizonturilor de predare, profesorii pot învăța să integreze instrumente și tehnologii noi în procesul lor de predare.

Abilitatea de a utiliza platforme online, aplicații interactive și resurse digitale nu numai că îmbunătățește experiența elevilor, dar și oferă profesorilor o viziune actualizată asupra educației. Fiecare elev are un stil de învățare diferit, iar un profesor care și-a lărgit orizonturile de predare este mai capabil să abordeze această diversitate.

Învățarea prin proiecte, jocuri educaționale, discuții online și alte metode inovatoare pot aduce beneficii semnificative în înțelegerea și reținerea informațiilor de către elevi.

Lărgirea orizonturilor de predare înseamnă, de asemenea, să fii mai conectat cu experiențele și interesele elevilor. Profesorii care explorează noi materii, tehnologii și metode de predare pot crea legături mai puternice cu elevii lor. Acest lucru contribuie la crearea unui mediu de învățare stimulant și captivant.

Alătură-te comunității YooLearn

Cu YooLearn, predarea online devine o modalitate simplă și eficientă de a-ți transforma pasiunea și cunoștințele într-o sursă constantă de venituri. Comunică eficient informații sintetizate despre domeniul tău de expertiză și fă diferența în viețile elevilor din întreaga țară.

Alătură-te comunității YooLearn și explorează o nouă dimensiune a predării online! Creează-ți acum un profil și începe să faci diferența prin educație!

Author: succes grup