Cursanții Eurodeal au absolvit cu succes examenul de calificare în meseria de bucătar

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal a dat dovadă de excelentă în pregătirea cursanților săi, care au absolvit recent examenul de calificare în meseria de bucătar. Cursul de pregătire s-a întins pe o perioadă de luni bune și a inclus ore de teorie și practică, pregătind cursanții pentru a face față provocărilor din industria culinară.

Cursanții au fost evaluați prin intermediul unui examen scris și practic, unde și-au demonstrat abilitățile în fața unor experți din domeniul culinar. Aceștia au fost instruiți în diferite tehnici de gătit, de la prepararea cărnii, peștelui și legumelor, la prepararea sosurilor și deserturilor. De asemenea, au învățat să lucreze în echipă și să-și gestioneze timpul eficient.

Rezultatele examenului au fost impresionante, iar toți cursanții au trecut cu succes, obținând certificări de calificare în meseria de bucătar. Aceștia sunt acum pregătiți să-și construiască o carieră în industria culinară și să-și îndeplinească visurile.

Directorul Centrului de Formare Profesionala Eurodeal, domnul Cristian Panait, a declarat că este mândru de realizările absolvenților și a felicitat toți cursanții pentru eforturile depuse. De asemenea, acesta a subliniat importanța pregătirii continue în domeniul culinar, precum și importanța unui personal calificat în industria ospitalității.

Cursanții, la rândul lor, au mulțumit echipei de formare pentru eforturile depuse în pregătirea lor și au declarat că sunt entuziasmați să-și înceapă carierele în acest domeniu dinamic și provocator.

În concluzie, absolvirea examenului de calificare în meseria de bucătar reprezintă o performanță remarcabilă pentru toți cursanții Eurodeal. Aceștia sunt acum pregătiți să facă față provocărilor din industria culinară și să-și construiască o carieră de succes în acest domeniu. Felicitări cursanților și echipei de formare Eurodeal pentru realizările lor impresionante!

Secvente de la examen puteti vedea aici:
https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro/posts/pfbid07TiX4a2yWWrGMpAkBVAWVxtUFJpgJPjjndhQ3MTNph18j9jCDuZTyg7wxwdDiEval

si aici:

https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro/posts/pfbid02ZbYwV9DY1UpEXuyRasLqo6cfzUUo3UUr7eHi9s6NvPHSAxXojedVQfJidX76bsB7l