Top 3 beneficii ale platformei Magento pentru dezvoltarea unui magazin online

Realizarea unui site e-commerce presupune alegerea unei platforme eficiente pentru dezvoltarea si pentru implementarea celor mai bune solutii. Mangento a devenit in timp o optiune pe care o prefera din ce in ce mai multi utilizatori, avantajele oferite pliindu-se foarte bine pe cerintele utilizatorilor si pe cele ale motoarelor de cautare. Afla care sunt top 3 cele mai mari beneficii ale platformei Magento si ce ar trebui sa stii pentru a pune bazele si pentru a creste un magazin online de succes. 

1. Platforma care asigura o scalabilitate ridicata

Magazinele online sunt menite sa creasca si sa se dezvolte pe masura ce creste volumul vanzarilor. Pentru a asigura scalabilitatea afacerii este nevoie de o platforma eficienta e-commerce, care sa optimizeze functionarea magazinului chiar si in conditii de volume mari de trafic sau tranzactii. In cazul in care ai deja magazinul online pe o alta platforma si vrei sa apelezi la o firma migrare eCommerce la Magento 2, acest lucru se poate realiza cu usurinta, permitandu-ti o dezvoltare continua a magazinului tau, fara aspecte care sa compromita cresterea. Daca magazinul tau este deja mare si cauti o platforma care sa nu ii afecteze performantele, atunci Magento este solutia si pentru aceasta situatie.

2. Flexibilitate in optimizarea pentru motoarele de cautare

Una dintre cerintele actuale in domeniul realizarii site-urilor este aceea de a permite integrarea facila a solutiilor de optimizare pentru motoarele de cautare. Magento te poate ajuta sa iti imbunatatesti prezenta online, gratie multiplelor functionalitati SEO pe care le ofera. Colaboreaza cu specialisti pentru etapa de realizare de magazin online Magento si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera solutia adoptata. Specialistii in domeniu vor sti sa integreze corect functionalitati precum structura URL, crearea site-maps sau optimizarea vitezei de incarcare a site-ului tau, astfel incat acesta sa raspunda cat mai eficient atat nevoilor tale de vizibilitate, cat si cerintelor motoarelor de cautare. 

3. Flexibilitate in realizarea site-ului 

Daca ai multe idei de design si vrei ca site-ul tau sa arate asa cu iti imaginezi, Magento este exact solutia de care ai nevoie. Poti modifica aspectul temei site-ului tau, poti integra diferite extensii si poti realiza o multitudine de modificari, astfel incat sa te poti bucura de un site personalizat in cele mai mici detalii. 

In prezent se pune foarte mare accent pe ideea de personalizare a aspectului si functionalitatilor unui site, deoarece acesta este modul perfect prin care te poti prezenta publicului intr-un mod diferit fata de competitori. Punand accentul pe user experience vei observa ca site-ul tau va putea raspunde mai usor cerintelor acestora, iar efectul imediat urmator va fi acela de recurenta a vizitelor si de crestere la nivel de conversii, tocmai datorita personalizarii corecte a site-ului.

Site-urile au nevoie de atentie si de dedicare pentru a putea raspunde exigentelor tale si pentru a le oferi clientilor tau o adevarata experienta pozitiva de cumparare. Alege sa lucrezi cu platforma Magento pentru site-ul tau si opteaza pentru specialisti care pot implementa functionalitatile dorite astfel incat sa te poti bucura de beneficiile pe care ti le ofera platforma pentru a-ti putea duce afacerea pe culmile succesului, fara compromisuri in ceea ce priveste bazele prezentei tale online. 

Author: succes grup