videochat Bucuresti

Joburi pentru mame: 4 locuri de muncă de avut în considerare

Atunci când devii mamă, timpul liber de care dispui este tot mai puțin, iar pentru că dezvoltarea celui mic reprezintă o prioritate, majoritatea mamelor aleg să intre în concediu de creștere a copilului, astfel încât să dispună de tot timpul necesar pentru a se preocupa de îngrijirea celui mic.

Cu toate acestea, nevoile financiare sunt semnificative atunci când ai un copil, motiv pentru care nu puține sunt femeile care caută un loc de muncă în regim part-time, cu program flexibil, astfel încât să obțină venituri suplimentare.

Despre joburi pentru mame este și articolul nostru, iar în rândurile imediat următoare îți vom spune care sunt cele mai interesante 4 locuri de muncă pe care trebuie să le iei în considerare dacă ești în această situație:

  1. Consultant financiar sau contabil

Dacă ai studii și experiență în domeniul financiar, cel mai probabil că știi deja faptul că ai posibilitatea de a obține câștiguri suplimentare folosind abilitățile dezvoltate de-a lungul timpului.

De exemplu, poți alege să fii contabil sau consultant financiar, un job ce poate fi practicat de acasă în regim part-time. Mai mult decât atât, discutăm despre un loc de muncă pe care îl poți alege pentru a obține câștiguri excelente, așa că este o opțiune de luat în considerare. 

  1. Profesor online

În cazul în care înainte să devii mamă lucrai în domeniul învățământului, cel mai probabil că știi deja faptul că poți lucra în continuare de acasă, în regim part-time.

În ultimii ani, tot mai mulți profesori au ales să ofere lecții în mediul online astfel încât să își rotunjească veniturile. 

Indiferent care este materia pe care o predai, opțiunea de a oferi meditații de acasă sau pe internet este de luat în considerare. Sigur vei găsi câteva ore libere în fiecare zi pentru a putea profesa acest job.

  1. Model online

Sunt foarte multe mame care aleg să lucreze ca model online, colaborând cu un studio de videochat București, iar asta deoarece acest job oferă anumite avantaje pe care nu le vei găsi la un alt loc de muncă.

Programul flexibil dar și posibilitatea de a practica jobul de acasă reprezintă câteva atracții ale acestui loc de muncă, dar nu sunt singurele! Nu ai nevoie de experiență, iar totodată câștigurile sunt excelente, așa că ai toate motivele pentru a lua în considerare colaborarea cu un studio precum WOW Agency astfel încât să îți asiguri resursele financiare pentru o bună creștere a copilului tău.

  1. Creator de conținut pe social media

Rețelele de socializare sunt foarte importante pentru business, așa că nu puține sunt afacerile care au nevoie de o persoană care să creeze conținut pe rețelele de socializare. Dacă obișnuiești să petreci mult timp pe rețele și ai abilitatea de a crea conținut vizual și textual, acest job ți se va potrivi de minune!

Mai mult decât atât, îți poți face programul după bunul plac, așa că poți lucra astfel chiar și dacă ești mamă, iar timpul liber îți lipsește în cea mai mare măsură.

Acestea sunt, așadar, câteva opțiuni de joburi pe care le poți avea în vedere dacă ești mamă și nu ai prea mult timp la dispoziție. Tu ce job vei alege?